Delivery Information

Къде и по каквъв начин доставяме стоката?

    Доставката на всеки един продукт от онлай магазин Gewonder.com се извършва в цялата страна, чрез куриерска фирма Еконт Експрес до удобен за Вас офис на Еконт или до адрес – личен/служебен.
Колко ще Ви струва доставката?
    Доставката е за сметка на клиента и се заплаща на куриера при получаване на пратката. Наложен платеж с право на преглед на стоката.  Поради голямото разнообразие от стоки, които предлагаме, стойността на доставка е различна на място в офисите на Екон ще получите информация или се свържете директно с наш служител. Стойността на поръчката, общото й тегло, начина на доставка и се изчислява според стандартната тарифа на куриерска фирма Еконт след реалното й окомплектоване.
Кога най-бързо ще получите стоката си? 
    Срокът за доставка на поръчка е между 1 и 2 работни дни от момента на потвърждаването й в нашата система, повечето поръчани стоки се получават в рамките на ден от вашата поръчка. 
Малки изключения има при голяма натовареност през празничните дни, като в такъв случай стоката би могла да има забавяне от 2 до 4 работни дни.

Плащане на поръчката?
Доверието на нашите клиенти е най-важно, за това всяка стока при получаването й подлежи на Преглед и Тест  по желание на клиента. Препоръчваме Ви при получаване на Вашата пратка да се възползвате от тази  опция и добре да я огледате за несъответствия или транспортни дефекти. След като сте се уверили, че поръчаните от Вас продукти и са в годно за употреба състояние, заплащате стойността на поръчката чрез Пощенски Паричен Превод на куриера, като получавате фискален документ от Еконт, като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски Парични Преводи, по смисъла на Закона за пощенските услуги. Важно е да съхранявате фискалният документ, тъй като той замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане и в случай на рекламация или замяна/връщане на продукт.
    Вие имате право да върнете пратката след прегледа, като транспортните разходи са за Ваша сметка в двете посоки.
    Правото си за връщане на продукт е в 14-дневен срок, а пратката не трябва да бъде с нарушена опаковка и да не е използвана.
    Благодарим Ви за доверието!